Her i vinterens kulde kan det godt være svært at forestille sig, at det nogen sinde skal blive sommer igen. Men faktisk er der ikke længe til at solen begynder at titte frem og lt det grønne i haven begynder at spire. Og så bliver dagene pludselig lange og varme, med masser af mulighed for det skønne udendørs liv.

Få bygget en flot træterrasse, og gør haven parat til sommeren

Planlægger du og din familie at tilbringe sommeren hjemme i Danmark, og skal en del af ferien foregå i haven, bør du overveje om ikke det ville være smart med en lækker træterrasse. En træterrasse er både smuk og funktionel idet den skaber en naturlig overgang mellem boligen og haven. Samtidig kan en solid træterrasse udgøre et stabilt underlag under havemøblerne og således danne den perfekte ramme omkring såvel solbadning som familiens måltider hele dagen lang.

Med en træterrasse kan du desuden forøge værdien af din bolig såfremt terrassen er professionelt udført af lækre kvalitets materialer og med håndværksmæssig tæft. Og vælger du en overdækket terrasse kan du nyde udelivet i flere måneder efter at højsommeren er overstået.

Hvor kan jeg få hjælp til at opføre en træterrasse?

Hvis du ønsker en flot og holdbar træterrasse skal du lade en dygtig håndværker om såvel design og udførelse. Det er faktisk en god idé allerede nu at tage kontakt til en tømrer som kan forestå såvel design som opførelse af din nye træterrasse.

Er du bosiddende på Sjælland, for eksempel i hovedstads området i Nordsjælland eller i Odsherred kan du med stor fordel vælge Andreas la Cour fra Kun Terrasser når din nye terrasse skal planlægges. Andreas la Cour har igennem mange år leveret unikke og eksklusive træterrasse til boliger af alle størrelser og typer.

Du kan se eksempler på Andreas la Cours arbejde på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.