Står du og har brug for en ny lampe? Er du lidt i tvivl om, hvad det er du skal vælge? Bare rolig. Her får du dig nogle gode tips og tricks til, hvordan du kan vælge en ny lampe som du bliver glad for.

 

Hvilken slags?

Når man skal ud og købe en lampe er det vigtigt først og fremmest at gøre sig selv klart, hvilken form for lampe man gerne vil have fat i. Er det måske en lille fiks bordlampe, der skal anskaffes? Eller trænger du til masser af lys ovre i hjørnet af stuen og har derfor brug for en stor gulvlampe? Eller er det måske en pæn væglampe, du gerne vil have fat i, som kan lyse den lange gang op og natten, når du skal ud på toilettet?

Det er forskelligt hvor meget lys man har brug for, alt efter hvor det er lampen skal stå henne. Det er samtidig forskelligt, hvilken slags lampe det behøver at være, alt efter hvilken funktion den skal udføre. Skal den for eksempel lyse op på dit skrivebord, så du kan læse lektier eller arbejde i de mørke vinteraftener?

Når først du ved hvilken slags lampe det skal være, så kan du gå videre til næste skridt.

Hvilken stil?

Hvilken stil lampen skal være i kommer helt og aldeles an på din egen smag. Kan du godt lide det lidt gamle og rustikke? Så prøv at tage på nogle loppemarkeder eller i genbrugsbutikker. Eller er det et enkelt og stilfuldt design, du er ude efter? Så kan du jo prøve Bestlite.

Der er mange forskellige former for lamper derude og der er noget for enhver smag. Alt hvad du skal gøre for at finde den rette er blot at spørge dig selv, hvilken funktion den skal have og hvilken stil den lampe den skal være i, så den passer bedst ind i dit hjem.