Skal du informeres om verden omkring dig, så kan du finde global news på hjemmesiden af samme navn, og selvom navnet er engelsk, så er indholdet på dansk det meste af tiden.

Det er SÅ nemt at gå til, og i denne tid er indhold om Black Friday shopping meget aktuelt at læse om, da netop denne fredag nærmer sig med hastige skridt, så du kan hurtigt og let læse nærmere om, hvad Black Friday og måske finde nogle andre spændende emner at læse om – samt tilbud til dette emne.

Overordnet set er det også blevet gevaldigt nemt at få adgang til nyheder om hele verden på stort og småt, men det er lidt at sammenligne med udvalget af bland selv-slik på godt og ondt:

Når der er få valg at tage fra, så brokker vi os over det, men får vi for mange valg, så er vi glade, men vi overser og får ikke valgt alt grundet tid og penge.

Sådan er det også med nyhederne nu om dage, for sætter du dig ned og er en gammeldags nyhedsudsendelse på TV, så er man lidt indlagt til at se det hele, medmindre man kender sendefladen, da programmets producenter vælger, hvad du skal have at vide og hvornår.

Er man isoleret med en enkelt avis, så læser man det meste for at danne sig et bredt nyhedsoverblik, fordi der ikke er andet at læse; og selvom det kan give et ensfarvet nyhedsbillede, så læser man dog det, man måske ikke normalt ville.

Nu har vi gode muligheder for at få et nuanceret nyhedsbillede, men vi griber ikke muligheden grundet tid og penge, og derfor tænker mange mennesker nok lettere indbildsk, at hvis nyheden er så vigtigt, at man skal informeres om den, så vil den vel komme til en, og man behøver ikke opsøge den.