En af de helt store tidsrøvere om sommeren er for mange haveejere at slå græs. Nogle elsker det andre er knap så vilde med det og ville hellere bruge tiden på andet og sjovere havearbejde eller sidde på terrassen og nyde solen og de mange blomster. Til den sidste gruppe er der heldigvis kommet en løsning.

En robotstøvsuger der slår græsset for dig med et bestemt interval bestemt af dig. Alt det kræver er at der er sat kanttråd ned, så robot pæneklipperen ved hvor den skal slå og ikke slå. Det er muligt selv at sætte kanttråden ned, men du kan også købe dit til hjælp med installationen af din nye robatplæneklipper. Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/

Fordelene ved en robotplæneklipper

Udover at du spare tid på at slå græsset og evt. også at skulle rive det sammen er der flere gode grunde til at anskaffe sig en robotplæneklipper. Den slår græsset hyppigt, hvilke betyder at de små græsstrå falder ned til jorden og ikke skal samles op. I stedet omdannes de langsomt til gødning til fordel for din græsplæne.

En anden fordel ved at din græsslåmaskine slår dit græs ofte er at mos og kløver ikke trives og derfor vil dø og du vil i stedet får en langt flottere plæne bestående primært af græs.

Skal jeg slet ikke lave noget?

Jo der skal stadig laves lidt men slet ikke i samme målestok som før. De fleste robotstøvsugere kan også tage kanterne, men det kan blive nødvendigt en gang i mellem lige at gå haven efter med en kantklipper. Derudover så kræver robotplæneklipperen en smule vedligeholdelse. Der skal skiftes klinger et par gange i sæsonen og der skal fjernes gammel græs. Udover det vil du kunne sidde på terrassen og blot nyde den gode danske sommer og din nyslået græsplæne.