Nogle gange skal man have pænt tøj på, om det er til en gallapremiere, et middagsselskab eller bare en middagsaftale.

Så tager man en kjole på eller et jakkesæt.

Andre gange skal man måske bare ud i byen, om det er sammen med vennerne eller for at score. Her gør man også lidt ud af sig selv og tager måske en skjorte og stadser sig lidt op, men man er ikke så stram i betrækket, som hvis man skulle til fin parmiddag.

Så er der også de gange, hvor man bare gerne vil slænge sig i sofaen en hel weekenddag og dandere den, hvor det ikke gør noget, at man har noget henladt tøj på, der måske lugter lidt endnu.

Men så er der også de gange, hvor man tager på overlevelsestur, begiver sig ud på noget, der minder om bjergbestigning; hvor man skal ud at vandre længe og overleve i vildmarken.

Den slags kræver også den rette mundering.

Brug 5.11 Tactical, når du skal ud

Her er der selvfølgelig også stor forskel på, om bare lige vil rende rundt i haven og måske lave noget havearbejde, eller man har tænkt sig at lege med ens børn i skoven.

Der fordrer måske ikke det samme, som når mændene skal ud at udfordre sig selv, hvor man har brug for tøj og udstyr fra 5.11 Tactical.

Mange firmaer vil prøve at prakke dig ting og sager på, som skulle være det rette til udendørs brug, men der er en grund til, at dette firma er leverandør til nogle af de officielle embeder i USA for eksempel.

De kender kvalitet, når de ser det, og her sparer man ikke på pengene, så når man giver dem ud, så ved man, at de er godt givet ud.

Så om du er overlevelsestypen generelt, eller du bare gerne vil have det bedste på til den enkelte gang, så skal du vælge disse.