advertorial

Hvis du snorker, vil det ikke bare være et problem for dem, du sover sammen med. Tit vil du også selv vågne op og være træt og uoplagt, selvom du har sovet hele natten. Det giver selvfølgelig en rigtig dårlig start på dagen. Det er derfor vigtigt, at du prøver at gøre noget ved din snorken, så du igen kan vågne op og være frisk og veludhvilet. 

Måske har du prøvet flere forskellige ting for at komme din snorken til livs. Men har du prøvet en snorkeskinne? Det er en skinne, som du sætter ind i munden, inden du skal sove. Den hjælper dig til at trække vejret normalt i løbet af natten, så du ikke kommer til at snorke. Du vil derfor opleve, at du vågner langt mere veludhvilet, end hvis du havde snorket hele natten. Så kom din snorken til livs med en snorkeskinne

image

Hvor får jeg fat i en snorkeskinne?

Hvis du gerne vil prøve en snorkeskinne af og se, om den kan hjælpe dig af med din snorken, skal du kontakte en tandlæge. Snorkeskinnen skal nemlig tilpasses specielt til din mund. En god tandlæge for dig at kontakte er Tandlægerne Søborg. De har klinik på Søborg Hovedgade, og det vil derfor være nemt for dig at komme dertil i både bil og med offentlig transport fra store dele af Københavnsområdet. 

Når du kommer hos dem, tager de mål af din kæbe ved hjælp af 3D teknik. Du skal altså ikke sidde med ubehagelige substanser i munden, der skal lave et aftryk af dine tænder. Du skal bare ligge stille, mens 3D billedet bliver taget. Det gør det altså virkelig nemt for dig at få en snorkeskinne fremstillet. 

Måske er du bange for, at det kommer til at blive besværligt at sove med en snorkeskinne. Vil du overhovedet kunne sige noget? Og hvad hvis du bliver tørstig om natten? Du kan dog både tale og drikke vand med skinnen i.