Når pudset i dine vægge udviser tydelige revner – for eksempel som følge af sætnings skader i det bagved liggende murværk – er opsætning af filt en oplagt mulighed. Det er nemlig ikke sikkert, at du kan lappe revnerne tilstrækkeligt ved hjælp af spartelmasse. Revnen vil stadig kunne ses, selv om du tilføjer flere lag maling.

Samtidig er der risiko for, at der opstår nye revner, hvis bygningen ikke er færdig med at sætte sig. Dette betyder, at revnen vil slå igennem malingen – og så har du pludselig en revne midt i din nymalede væg.

Med opsætning af filt kan du forhindre dette scenarie i at opstå. Den stærke filt kan nemlig til en vis grad holde sammen på pudset, således at nye revner ikke vil slå igennem. Samtidig kan filt effektivt dække over eksisterende revner, og således danne en jævn og ensartet base for det efterfølgende malerarbejde. Filt til vægge består af et tæt, men luftigt, væv af mange tynde glasfibre, som er utroligt stærke.

Med opsætning af filt får du således det ideelle fundament fo malingen, som nemt suges ind i det porøse filt og binder helt perfekt. Du kan således også sagtens vælge opsætning af filt selv om pudset på boligens vægge intet fejler. Opsætning af filt giver et smukt og holdbart resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Hvem kan hjælpe mig med opsætning af filt?

I princippet kan du selv forestå opsætning af filt i dit hus eller i din lejlighed. Det anbefales dog, at du får hjælp fra en faglært maler, idet opsætning af filt ikke er nogen enkel opgave. Det fine, tynde filt kan let komme til at krølle eller bule, hvis det sættes op uden det rette håndelag.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på opsætning af filt hos https://malerkanonen.dk/opsaetning-af-filt/