Man siger som bekendt, at man lavede tingene markant bedre i gamle dage, men omvendt siger man jo også, at det er imponerende, hvor stor en udvikling, der er sket med maskiner med videre, hvad angår elektronik, modernisering og sikkerhed.

Så det er lidt et speget spørgsmål at stille, hvor længe biler egentlig ville kunne holde sig, for man kan sige, at hvis det drejer sig om, hvor længe en bil skal kunne være i stand til at køre – og kan det sådan set være længe.

Der findes biler på museer, som man stadig kan starte og køre små fornøjelsesture i, men man skal nok ikke begynde at bruge dem til at køre på længere bilferier i.

Hvis man så bare ser på, hvor længe naturen vil være om at nedbryde sådan nogle biler, så tager det jo endnu længere tid.

Det handler om, hvad man bruger bilerne til

Der findes dog også de mennesker, der er gode til at holde deres veteranbiler ved lige, så de sådan set sagtens kan bruge dem til daglig kørsel og endda køre meget lange ture i dem.

Men så skal man også kende en god mekaniker eller selv være sådan en, samt at man kender til steder at skaffe originale dele eller bare nogle, der virker nogenlunde, hvis man kan leve med, at bilen ikke skal være helt original – og hvis det skal være originalt, kan det blive dyrt.

På et tidspunkt er der jo ikke flere af de ressourcer til at holde den gode veteranbil ved lige.

Så kan man have en spritny bil, og den regner man da også med, at den skal holde længe. Men hvis man kører i den konstant, glemmer at tage den på værksted med videre, så holder den formentlig ikke så længe, som man ønskede sig.

Man kan også have sig en brugt bil, der ikke er en veteranbil, som man er i stand til at holde i live meget længe.

Og sådan kan man blive ved.

Så det drejer sig om, hvad man skal bruge ens bil til, og hvordan man sørger for den.