Leder du efter en vegansk creme mod tør og kløende hud?

Omkring 10% af hele den danske befolkning rammes af eksem hvert år. Eksem kan være et udtryk for hudens intolerance, og det er derfor meget vigtigt ikke at bruge cremer med parfume, hvis først eksemen er i gang, da dette kan forværre tilstanden.

Den her kløe kan også være årsag til søvnproblemer hos både børn og voksne. For børns vedkommende er det ofte børneeksem, som kan være både i lettere og sværere grad. Voksne kan også rammes i forskellig grad, og eksem er forholdsvis normalt.

Hvordan bekæmper jeg så eksemen?

 Som tidligere nævnt er det vigtigt, ikke at bruge cremer med parfume. Noget andet der kan forværre tilstanden, kan være farvestoffer og andre tilsætningsstoffer. Det mest hensigtsmæssige vil være at bruge den rette creme. Og hvor finder man så sådan en?

Det kan være en jungle at finde rundt i, da mange af cremerne nu til dags indeholder tilsætningsstoffer. Ikke nok med det, vil du opleve, at indholdet ofte står beskrevet meget småt, hvilket kan give anledning til forvirring og utålmodighed i jagten på den rette creme. Men tvivl ikke, du kan finde den rette veganske creme lige her og den er endda danskproduceret.

I denne creme er der heller ikke tilsat parabener, farve-, tilsætnings- eller hormonforstyrrende stoffer. Derfor er den også perfekt til brug af børn. Noget af det specielle ved denne creme er også, at den indeholder vitamin B12 – og hvad betyder det så? Vitamin B12 har en effekt mod eksem og tør hud, som er klinisk dokumenteret. Noget af det essentielle ved en creme mod eksem er også konsistensen. Den rette konsistens finder du i cremen her, den er nemlig fed og dækkende.

Det er den regenererende PHARMA Cobalamin vitamin B12 creme. Cremen indeholder som sagt ikke farvestoffer, men er lyserød grundet vitamin B12s naturlige farve.