advertorial

Har du en stresset og travl hverdag, som går med at arbejde, hente og bringe børn samt andre daglige pligter? Så har du nu mulighed for at forkæle dig selv. Sauna er noget som mange forbinder med wellness og afslapning. Sauna med infrarød behandling er langt mere effektiv, hvis du ønsker at få forkæle din krop og sjæl. Derudover er det med til at forebygge en række sygdomme og gener i kroppen. Der er derfor mange der vælger infrarød sauna behandling, hvis de trænger til et “get away” fra den travle hverdag. 

Fordelen ved infrarød sauna behandling er også, at du kan have venner og familie med til at dele oplevelsen. Der kan være op til 3 pladser på nogle af de bedste steder i Danmark, hvor du har mulighed for at få denne behandling.

image

Fordele ved at vælge infrarød sauna behandling

Der er utrolig mange fordele ved at vælge infrarød sauna behandling. For det første er det med til at øge blodcirkulationen og blodstrømningen i kroppen. Det er positivt, fordi det styrker kroppen naturlige immunforsvar. Det er blandt andet også med til at løsne muskeltryk eller, hvis du døjer med spændinger i kroppen.

Hvis du f.eks. døjer med en tennisalbue, knæsmerter eller generelt ledsmerter, så er det ideelt at vælge infrarød sauna behandling. Det kan også være skulder eller rygproblemer, da varmen og infrarød strålingen er med til at hele og løsne op i dine muskler og led.

Generelt er det vigtigt og godt at få plejet sin krop og sjæl. Særligt hvis du føler dig stresset i din hverdag. Her kan infrarød sauna behandling hjælpe med at forebygge et forhøjet blodtryk og generelt anspændthed i kroppen pga. stress.

Hvilken klinik tilbyder infrarød sauna behandling i Slagelse?

Hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik der blandt andet tilbyder infrarød sauna behandling i Slagelse, kan du med fordel booke tid hos klinikaugustesen.dk.