Er du glad for øl, og sætter du pris på at prøve så mange varianter som muligt? Så er du sikkert henrykt over det store udvalg af øl typer som popper ud af mikro bryggerierne i disse dage. Det er skønt at kunne vælge blandt et mangfoldigt udvalg af øl. Og som noget nyt kan du selv brygge de gyldne dråber hjemme i din private bolig.

Hvorfor skal jeg brygge mit eget øl?

Der er rigtig mange gode grunde til at kaste sig ud i den ædle brygge kunst. Først og fremmest er der selvfølgelig en vis tilfredsstillelse i selv at kunne frembringe perfekt øl.

Det er morsomt at kunne præsentere venner og familie for hjemmebrygget øl, tappet på dekorative patent flasker og måske endda dekoreret med en etiket af eget design. Og under alle omstændigheder er det altid sjovt og spændende at lave noget nyt.

Der ud over vil du kunne spare en del penge på selv at brygge øl. Hvis du lægger ud med et billigt begynder sæt fra Albryg vil dette have tjent sig selv ind i løbet af en enkelt sæson. Du bruger dit begynder sæt sammen med en såkaldt All Grain Kit som heller ikke koster en mindre formue.

Med en All Grain Kit slipper du for selv at skulle udmåle de rette mængder af ingredienser så som humle, malt, sukker og gær. Du kan få All Grain Kits som er sammensat til at brygge eksempelvis IPA, Weissbier, pilsner, julebryg, Bock eller mange andre øl typer. Med et begynder sæt og en All Grain Kit er du godt rustet til at blive din egen brygmester hjemme i køkkenet. Og skulle du få lyst til at forfine din ølbrygning kan du altid opgradere til et af de mere avancerede bryganlæg.

Du kan finde brygudstyr, bryganlæg og tilbehør til ølbrygning på https://www.albryg.dk/brands/brew-ferm.