Man kan spille det nye Borderlands på mange forskellige platforme, som det da også er kutyme, at man udgiver spil på nu om dage, så man kan vælge spillet til den spilleplatform, som man ynder at spille fra.

Dette betyder, at man kan spille på blandt X-box, Playstation og Boderlands 3 PC, hvis man foretrækker den mere gammeldagsmetode, hvor man spiller med et tastetur og har en skærm foran sig.

Selvom de andre spillekonsoller er kommet til senere end en PC, så er det måske lidt urimeligt at kalde det for en gammeldags måde at spille på.

Forskellen ligger i, at I gamle dage havde man en PC til at bruge til mange forskellige ting i især det private hjem, hvor man kunne bruge PC’en til alt fra at lave regnskab, skrive dokumenter og installere spil som en mulighed blandt flere.

Så kom internettet til, og det var den første mulighed for at spille mod andre levende spillere. Det tiltag har spillekonsollerne siden taget til sig, men siden PC kom først med den idé, så er det ikke blevet noget, man har sluppet.

Men misforstå os ikke, når vi siger, at der stadig er til mange timers underholdning med Borderlands 3 på en PC, for PC’en har ikke stået stille i sin udvikling, for så kunne den nok sagtens være blevet overhalet af andre spilleopfindelser.

For nu om dage laver man hele såkaldte gamer-PC’er, som er PC’er, man køber færdiglavede eller selv sammensætter eller måske endda helt bygger selv, udelukkende med det for øje at spille spil på den.

Moderne spil, inklusiv Borderlands 3, fylder jo en del på en computer, men sammen med det får man så også en flot grafik, mange våben, vilde personager og dermed mange timers fornøjelse at bruge på det spil.

Faktisk tror vi nok, at du kan finde tid at bruge her, indtil det næste spil i rækken udkommer.