Mange folk værger sig ved tanken om at skulle forsøge sig med eller afprøve et kristent ophold.

Har man set for mange gyserfilm, så emmer det måske lidt for meget af, at man er isoleret langt væk fra al civilisation, mens alle fra deltagere til turledere er påtagede glade i en forstand, så det virker alt for overdrevent.

Under overfladen opdager man så også, at man er blevet hevet ind i en kult, hvor man skal hjernevaskes til at blive en del af denne kult, der måske er det modsatte af hvad, det ellers skulle bryste sig af at være: kristent.

Eller også er man måske ligefrem blevet udvalgt som offeret under denne seance, hvorfor man måske er blevet lokket lidt for meget til at tage med.

Som sagt er den slags noget, der kun foregår på film og ikke finder sted ude i det virkelig liv.

Et kristent ophold sker på helt egne præmisser, og man lærer i lige så høj grad sig selv at kende, som man forsøger at komme mere ind på livet af Bibelen, mens man kan fordybe sig i denne sammen med andre, som man kan læse den samme med og fortælle, hvordan man tolker disse steder.

Mange af os moderne mennesker har også brug for at koble en del af fra det hektiske hverdagsliv, hvor det digitale næsten er gået hen og blevet guder, der giver os underholdningen konstant og fortæller os, hvad vi skal synes om.

På nettet forsøger vi at opstille os selv som perfekte og mere til og hungrer efter andres anerkendelse.

I virkeligheden trænger mange af os jo til at være klar over, at vi er gode nok, som vi er, og at den eneste kærlighed, vi behøver, er Guds ubetingede kærlighed.

Det kan være svært at indse i starten, men det kan et kristent ophold måske ændre på.